KATUVALOVERKKO -logo KATUVALOVERKKO | Etusivu  |  Lataa  |  Käyttöohjeet  |  Referenssejä  |  Yhteystiedot  |


Latausvaihtoehdot


Tilaa KATUVALOVERKKO 1.8

  • Yrityskohtainen lisenssi 655 € (ALV 0%)
  • Erillistä kuukausimaksua ei veloiteta
  • Saat oikeuden asentaa KATUVALOVERKKO 1.8 -ohjelmiston kaikkiin yrityksesi työasemiin - oli työntekijöitä kuinka paljon tahansa
Lataa kokeiluversio

  • Kokeile KATUVALOVERKKO 1.8 -ohjelmistoa 30 päivää maksutta
  • Käytössäsi on ohjelmiston täydet ominaisuudet
  • Kokeilujakson jälkeen ohjelmisto pyytää lisenssikoodia

Ohjelmiston käyttöoikeussopimus

LUE TÄMÄ SOPIMUS HUOLELLISESTI LÄPI ENNEN KATUVALOVERKKO -OHJELMISTON LATAAMISTA. OHJELMISTON LATAAMISEN TAI KÄYTTÄMISEN KATSOTAAN MERKITSEVÄN, ETTÄ OLET LUKENUT TÄMÄN SOPIMUKSEN, OLET SITOUTUNUT NOUDATTAMAAN SEN EHTOJA JA YMMÄRRÄT SEN SISÄLLÖN.

Tämän ohjelmistosopimuksen osapuolina ovat loppukäyttäjä ja ohjelmiston tuottaja. Tämä sopimus ei ole myyntisopimus, vaan tällä sopimuksella annetaan loppukäyttäjälle käyttöoikeus Katuvaloverkko-ohjelmistoon.


1)     Loppukäyttäjän oikeudet

-Ohjelmistosta saa ottaa rajoittamattoman määrän kopioita kaikille loppukäyttäjän tietokoneille.

 

2)     Immateriaalioikeudet

-Loppukäyttäjä ei omista ohjelmistoa, vaan käyttöoikeuden siihen

-Ohjelmistoon liittyviä immateriaali- ja nimioikeuksia suojaavat kansainväliset sopimukset ja Suomen kansalliset lait.

 

3)     Sopimuksen voimassaolo

Sopimus on voimassa välittömästi, kun ohjelmisto ladataan tai sitä käytetään. Sopimuksen voimassaolo lakkaa loppukäyttäjän poistaessa ohjelmiston kaikilta tietokoneiltaan.

 

4)     Palauttaminen ja reklamaatio

Mikäli loppukäyttäjälle on toimitettu tuotteen aktivointiavain, menettää loppukäyttäjä tilauksen peruutusoikeuden. Ohjelmistoa on mahdollista kokeilla 30 vuorokautta maksutta ennen tilausta lataamalla ohjelmiston kokeiluversio. Mikäli loppukäyttäjä havaitsee tuotteessa virheen, voidaan tästä tehdä joko kirjallinen tai suullinen reklamaatio ohjelmiston myyjälle. Tuotteen virhe pyritään ensisijaisesti korjaamaan. Myyntihinnasta maksettava hyvitys tai sen palauttaminen kokonaan on toissijainen vaihtoehto, mikäli ohjelmiston korjaus viivästyy kohtuuttomasti.

 

5)     Vastuunrajoitus

Katuvaloverkko kieltäytyy kaikesta vastuusta liittyen ohjelmiston aiheuttamiin voiton tai tulon menetyksiin, peruuntuneisiin kauppoihin, kadonneisiin tietoihin, omaisuus- ja henkilövahinkoihin tai taloudellisiin vahinkoihin. Loppukäyttäjän vahingonkorvaukset eivät koskaan voi ylittää Katuvaloverkko -ohjelmistosta maksettua hintaa. OHJELMISTO TOIMITETAAN LOPPUKÄYTTÄJÄLLE SELLAISENAAN. Katuvaloverkko on monimutkainen ohjelmisto ja voi sisältää virheitä huolellisesta testauksesta huolimatta.

 

6)     Ohjelmiston lisenssi

Katuvaloverkko noudattaa GNU LGBL versio 3 lisenssiehtoja. Ohjelmiston aktivoineella loppukäyttäjällä on mahdollisuus saada lähdekoodi käyttöönsä pyytämällä sitä Katuvaloverkon kotisivuilla mainituista yhteystiedoista.

 

7)     Ylivoimainen este

Katuvaloverkko ei ole velvollinen täyttämään sopimusta, jos se kohtaa ylivoimaisen esteen, jota ei voi kohtuudella voittaa. Katuvaloverkko ei ole velvollinen korvaamaan asiakaalle ylivoimaisen esteen aiheuttamaa vahinkoa tai kustannuksia, ja on oikeutettu purkamaan sopimuksen.